Huyderman (huyderman) wrote in lg2,
Huyderman
huyderman
lg2

Årsfest/Årsmøte

Så har et nytt år gått og det inviteres herved til en ny runde med årsmøte/årsfest i LG². Denne gangen er det ganske gjevt, siden det faktisk er 5 år jubileum!

Jepp, det er 5 år siden vi samlet oss på en McDonalds for første gang, spilte høylytt Baron Munchausen og danderte oss selv med gjeve titler som Chief Diety, Trubadur og Sjefshobbit. Vi har kommet en lang vei. Nå er vi faktisk en medlems organisasjon av Hyperion og får statsstøtte av alle ting, og har godt og vel dobblet medlemstallet. Andre ting er fortsatt det samme hvor det fortsatt spilles ukentlig, selv om de som spiller ikke er nødvendigvis de samme som pleide å spille, og vi skal snart feire oss selv ved å spille Baron Munchausen.

Vi planlegger å kjøre samme opplegg som i fjor, vi samler inn medlemskontigentene på møtet og bruker disse til å gjøre stor stas på oss selv. Ifjor brukte vi 900,- på snop og stæsh til oss selv, og hadde det mye morro med det. Så får vi jo se om vi klarer å overgå det i år.

I tillegg så er det også da årsmøte. Styrestillinger må velges på nytt, vedteker må granskes (Hvis du har lyst til å få en kopi av vedtektene, send meg en mail på johannes@huyderman.com), og planer for hva vi skal gjøre fremover må bestemmes. Og selvfølgelig drømming om hva vi kan bruke pengene vi får fra Hyperion skal brukes til.
Så hvis du har tanker eller formeninger om dette, pass på å dukk opp til årsmøtet også. Alle medlemmer kan møte og stemme, og vi oppfordrer alle til å dukke opp.

Siden medlemskontigentene blir betalt på møtet/festen, betyr at hvem som helst som vil være med kan komme og bli med på morroa. Hvis du vil, så er det bare å vidresende denne mailen til andre du kjenner som kunne vært intressert.

De som kommer bes kontakte meg og si fra.

Tid og sted:
El case del Lundin (i.e. hos lasse)
17:00 - Årsmøte
18:00 - Årsfest.

Edit:
Doh, glemte selvfølgelig å nevne årskontigenten.
Den er på 100,- NOK som vanlig, med mindre noen har store problemer med det. Majoriteten av dette går som sagt til å dekke årsfesten.

Jo-Herman Haugholt
Leder for the League of Gentlemen Gamers
epost: johannes@huyderman.com
mobil: 99451311
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments