Huyderman (huyderman) wrote in lg2,
Huyderman
huyderman
lg2

Kort om ny kampanje

Kort om den nye kampanjen min:

År 2004
San Locura
Befolkning: 7.199.905

San Locura er en storby som skjuler en mørk side. Ukjent for allminnelige mennesker som lever sitt vante liv, så myldrer det av ånder av ymse slag, og mange anser mennesker som en ressurs i beste fall. En gruppe personer fra forskjellige bakgrunner har kommet sammen, deres mål; beskytte innbyggerene i San Locura fra den overnaturlige trusselen.

Roller:
Dessverre betaler monster-jakting ganske dårlig, faktisk er det helt pro bono, så rollene må basere seg på å tjene til livets opphold på annet vis. Med unntak av de som har Dead Broke disadvantagen eller Indepentant Income Advantagen (5 poeng) må ha skills relatert til arbeid, og må arbeide en vanlig arbeidsuke. Per standard er 80% av start pengene koblet i hus og eie Dette inkluderer også mobiltelefon og for de med Comfortable eller høyere, eller har en jobb som krever det, en bil (San Locura er en storby hvor de fleste strengt talt ikke trenger bil, og de som kan klare seg uten gjør somregel det).

Unusual Background Costs:
5-15 Våpen trening utover hobbystadiet, må ha en grunn for hvordan det er lært.
5-20 Opplæring i okkuklt eller annet overnaturlig fra en eller annen kilde.
5+ Overnaturlige egenskaper eller evner.

Mundane Background er ikke tillatt. Det samme gjelder cinematic skills og advantages.Overnaturlige vesner er somregel en av tre kategori
Infernalske Ånder - Demoner og annet fra ikke så hyggelige steder. Hovedsaklig onde.
Udøde Ånder - Ånder av døde vesner som ikke har funnet hvile. Spøkelser, ghouls, zombier, vampyrer, m.m. Mange trenger noe fra levende til å holde seg på jorden og således kan være en fare.
Naturlige ånder - Ånder som befinner seg mer eller mindre naturlig på jorden. Natur ånder, elementer, fearies, m.m. Like mye variasjon som hos mennesker, hvis ikke mer så vanskelig å komme med generaliseringer.
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments