Huyderman (huyderman) wrote in lg2,
Huyderman
huyderman
lg2

LG2 Spillaftner

Her om dagen slo det meg at kansje vi skal starte med en ekstra fast spilledag i månden, f.eks. en dag andre eller tredje helga i måneden.
Denne dagen vil da være hovedsaklig for frittstående spill, som one-shots rollespill, brettspill, miniatyrspill, etc. som ikke vi spiller fast vanligvis. På denne måten kan vi få spilt en del ting vi normalt ikke får spilt så ofte, og kan gjøre det mulig for folk som ikke har gm'et så mye å gjøre dette uten å måtte ta på seg å gm'e en hel kampanje, eller spill som Toon og Paranoia som rett og slett ikke passer så godt i en kampanje... Vi kan også få spilt miniatyr spill som Warhammer og Mordheim som vi ikke får spilt så ofte, eller ha scenarier og mini-kampanjer i Warhammer Skirmish med mange spillere. Eller kansje en Munchausen aften, med filmen etterfulgt av middag og spillet.
En annen fordel er at med slike aftner kan vi prøve å rekrutere utover siden disse aftene er mye mindre forpliktende en å bli med ei en hel kampanje som er hver (eller annenhver) uke. Vi kan jo også prøve å lure noen gmer utenfra og sånt og.
Siden disse "aftene" ville være basert på å starte og vare lengre en vanlige spillkvelder, så kunne vi basere oss på å organisere mat og betale ihvertfall delvis fra klubbkassa, som etterhvert kommer til å få en del hyperion penger.
Hva mener folk? Ideer på hvordan vi kan gjøre dette til noe kult?
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    default userpic
    When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
    You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
  • 0 comments